Vedere spre parc si lac, pentru dimineti minunate!

Descriere apartament

Se spune ca dimineata este cel mai important moment al zilei, momentul in care este decis daca vei avea o zi buna sau una rea. In mod cert, privelistea de care vei avea parte in acest apartament te va ajuta sa iti incepi ziua cu un zambet si gandire pozitiva! Indiferent daca iti place sa iti bei cafeaua in bucatarie sau in livingul aerisit si primitor, vei avea parte de aceeasi vedere minunata spre parc si lac. Iar daca iubesti plimbarile (eventual alaturi de un catel), parcul este la doar cativa pasi. Suna acum pentru a programa o vizionare a proprietatii!

P.S: Fotografiile furnizate de catre proprietara sunt facute inainte de achizitionarea mobilierul modern de dormitor.ID Oferta: HB4379

Pret Inchiriere: € 389 
Numar Camere:2
Zona:Titan
Suprafata utila:54 mp
Confort:1
Compartimentare:semidecomandat
Etaj:5/10
Numar Bai:1
Numar Balcoane:1
Reper:
An Constructie:1970
Actualizat la: 26 Martie 2018

Caracteristici generale

  • Aer Conditionat: Da
  • Electrocasnice: Aragaz Frigider Masina de spalat rufe
  • Mobilat: Complet
  • Vecinatati Spatii: Metrou Autobuz Banca Supermarket Cinema Fastfood Piata Hotel Parc Scoala/gradinita
Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.